"И НАЙ-ДЪЛГОТО ПЪТЕШЕСТВИЕ ЗАПОЧВА С ЕДНА МАЛКА КРАЧКА!" - така започнах и аз ..........

Пълнен лаврак на фурна





1 лаврак
1 гл лук,накълцан
1/2 връзка магданоз,нарязан
сол,черен пипер
3-4 с л зехтин
100 мл бяло вино
-------------------------------
Почистената риба се осолява и се наръсва с черен пипер.Напълва се с лука и магданоза.
Слага се в намаслена тава,залива се със зехтина и виното и се покрива с фолио.Пече се на умерена фурна около 30 минути,като 5 минути преди края на печенето фолиото се маха.
Гарнитурата -по желание... :-)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Приятно готвене!

4 коментара:

  1. Краси,
    чудесна рецепта за празника на
    вярата, надеждата и любовта!
    Желая ти ги от сърце, Диана

    ОтговорИзтриване
  2. Лаврак е много вкусна риба и не се съмнявам ,че така приготвена е много вкусна.Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  3. Интересна рецепта!
    Ще се възползвам
    Приятни и изпълнени с
    хубави емоции почивни дни :)

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря ви,момчета! :-)
    Желая и на вас весели,усмихнати и по-малко дъждовни почивни дни!
    Целувки!

    ОтговорИзтриване