"И НАЙ-ДЪЛГОТО ПЪТЕШЕСТВИЕ ЗАПОЧВА С ЕДНА МАЛКА КРАЧКА!" - така започнах и аз ..........

Тилапия с Мисо




4 филета-тилапия,или друга риба
1 с л джинджифил
2 с л бяла паста Мисо
100 мл мирин /бяло вино-сухо/
лимонов сок от един лимон
хималайска сол и черен пипер на вкус



Филетата се мариноват в сместа от паста Мисо,джинджифил,мирин и лимонов сок поне 2-3 часа.След това се редят в намаслена тава,подправят се на вкус със солта и пипера и се пекат на умерена фурна около 20-25 минути.







Очаквайте скоро подробности и за Мисо и мирин!
----------------------------------------------------------
Приятно готвене!

1 коментар:

  1. Краси,
    Чудесно рибно предложение.
    Имам награда за теб, ще се радвам да ти хареса.
    Поздрав и хубави почивни дни, Диана

    ОтговорИзтриване