"И НАЙ-ДЪЛГОТО ПЪТЕШЕСТВИЕ ЗАПОЧВА С ЕДНА МАЛКА КРАЧКА!" - така започнах и аз ..........

Пълнени чушки с кълнове ...... и разни други ....





Аз продължавам с ...... "моите " рецепти.....    : - )))
Вече тотално май излязох от класическата кухня.Ама щом има кой да харесва и да хапва експериментите ми, защо не ?
Не, че рецептата е някакво чудо на кулинарията, но търпи безброй импровизации.
И така:
3-4 чушки, почистени от семето и измити
100 гр кълнове
50 гр орехи
1 авокадо
3 сушени домата
няколко листа левурда
хималайска сол на вкус
2 с л зехтин
2-3 с л шери оцет
50-60 гр синьо сирене
черен пипер


Всички продукти за плънката се пасират с пасатор или в блендер.
Подправят се на вкус със солта, черния пипер и оцета.
Чушките се напълват плътно, за да не се разпада плънката при разрязване.
Оставят се да се охладят за час-два в хладилник.
Нарязват се на филийки.
Поднасят се охладени.


1 коментар:

  1. Поздравления за здравословната вълна!Много оригинални идеи,изпълнени подобаващо.

    ОтговорИзтриване