"И НАЙ-ДЪЛГОТО ПЪТЕШЕСТВИЕ ЗАПОЧВА С ЕДНА МАЛКА КРАЧКА!" - така започнах и аз ..........

"РИКОТА" от кашу



1 ч ч  кашу, накиснато за 12 часа
1/4 ч ч орехово олио
1 скилидка чесън
щипка хималайска сол, или на вкус
лимонов сок на вкус
босилек, магданоз-по 2-3 стръка



Всички продукти се пасират до крем.
Подходящо за пълнени домати, за филийки черен хляб....

В плътно затворен съд издържа в хладилник до 3 дни.


4 коментара:

  1. Чудна разядка!Прегръдки и благодарности за рецептата,Краси!

    ОтговорИзтриване
  2. Много ми харесва идеята! Сърдечни поздрави и усмихнат следобед! :)

    ОтговорИзтриване
  3. Краси, обичам кашу и всякакви "неща" за мазане!
    Красиви снимки!
    Хубава вечер!

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря ви, момичета!
    Надявам се да ви допадне.
    Хубава и спокойна вечер! :-))

    ОтговорИзтриване