"И НАЙ-ДЪЛГОТО ПЪТЕШЕСТВИЕ ЗАПОЧВА С ЕДНА МАЛКА КРАЧКА!" - така започнах и аз ..........

Брускети с пушена сьомга и каперси


Рецепта -има.
Пропорции - няма.   :-)
Можете да направите 2 брускети, можете и 20.... зависи колко сте гладни.





Трябват ви:
франзела/багета, нарязана диагонално на филийки
скилидки чесън
пушена сьомга
майонеза (аз използвах домашна млечна)
сварени яйца (може пъдпъдъчи)
каперси



Филийките франзела се запичат до златисто на фурна.
Още топли се натъркват със скилидки чесън.
Намазват се с майонеза.Отгоре се слага по парче пушена сьомга.
Върху нея се слага резен сварено яйца и се украсява с каперси.




Бон апети!

1 коментар:

  1. Лесно, вкусно и красиво поднесено!
    Поздрави и приятен ден, Краси!

    ОтговорИзтриване