"И НАЙ-ДЪЛГОТО ПЪТЕШЕСТВИЕ ЗАПОЧВА С ЕДНА МАЛКА КРАЧКА!" - така започнах и аз ..........

Пастет от аншоа


50 гр аншоа, от бурканче
1/4 ч ч макадамия
1 скилидка чесън
2 корички хляб, по възможност престоял
2-3 с л зехтин
черен пипер на вкус

Продуктите се пасират до хомогенна смес.Може да се оставят по-едро пасирани, а може да се пасират до пастет.
Поднасят се върху крекери, брускети, с паста, или върху твърдо сирене/кашкавал.




източник с вариации:
"Всеки ден с Жак Пепен"

1 коментар:

  1. Впечатляващи хапки. Обичам аншуа и съм сигурна, че ще ми допаднат. Поздрави!

    ОтговорИзтриване