"И НАЙ-ДЪЛГОТО ПЪТЕШЕСТВИЕ ЗАПОЧВА С ЕДНА МАЛКА КРАЧКА!" - така започнах и аз ..........

МЕНЮ:Какво ядем?

Тарта с домати и тофу


Цвекло и пащърнак на фурна






Предястие с извара и цвекло






Терин с цвекло и моркови









Крамбъл с портокали и банани





Сурови бадемови фалафели - сушени в дехидратор




Пълнено цвекло с ориз и подправки








Франзелки





Сурови бонбони от кашу и 6 години



Днес блогът ми има рожден ден-става на цели 6 години.
Учудващо, предвид зодията ми и ...непостоянството ми, но той оцеля.  :-) (малко неща, изключая брака ми :-))) , са оставали толкова дълго в живота ми.)
И не само оцеля, но и претърпя значителна трансформация.Не си падам по статистики, графики, броене на публикации (може би на някой от следващите рождени дни и това ще се случи), но тези дни разглеждах първите си такива и останах учудена колко значителен обрат са взели нещата.От стандартни рецепти до неща, за които преди години не съм и мислила, че мога да правя....
И съвсем в духа на промените, (едва ли някой е очаквал нещо стандартно :-))реших да отпразнувам деня със

Сурови бонбони от кашу





100 гр кашу, накиснато за 4-5 часа
3-4 с л разтопено кокосово масло
1-2  с л годжи бери
2 ч л агаве, сироп
1 ч л екстракт от ванилия

Всички продукти се слагат в блендер и се смилат до фино пюре.Сместа се разпределя в силиконови формички.Стягат в камерата поне 2-3 часа.





Почерпете се и Наздраве!  :-))