"И НАЙ-ДЪЛГОТО ПЪТЕШЕСТВИЕ ЗАПОЧВА С ЕДНА МАЛКА КРАЧКА!" - така започнах и аз .........Това е мястото, където ще си говорим за хранене, диети, мода, междучовешките отношения, любовта.За козметика, лайфстайл.....И проблеми.

ЗАЩО......?

 Понеже все по-често чувам въпроса и дебати по него...

"вече година и половина не съм получила отговор от инакомислещите на въпрос, специално относно конспирацията да се затрие  определена част от населението на света - кой точно го прави и каква ще е облагата? Някакъв отговор, няма нужда да е смислен, но да го има."

 

Ами ето го отговора....

Приоритетно, починалите са около 80 % възрастни и болни хора.Които не носят никакви доходи и ползи на държавите, дори напротив, тежат ужасно много на социалната, икономическата, здравната системи на всяка държава.А кой не иска поданиците му да са само млади, здрави, работливи, които ще имат там някакви болести-да подхранват БИГ-фармата, но лекарствата ще ги поддържат в кондиция, за да са работоспособни и да пълнят хазната?!

От възрастните полза няма.

За мен, това е тотален цинизъм и геноцид.

Но, както виждаме, вече втора година успешно се изпълнява......което говори само колко сме деградирали като хора и общества.

Жалко!Тъжно!Отвратително!

Няма коментари:

Публикуване на коментар