"И НАЙ-ДЪЛГОТО ПЪТЕШЕСТВИЕ ЗАПОЧВА С ЕДНА МАЛКА КРАЧКА!" - така започнах и аз .........Това е мястото, където ще си говорим за хранене, диети, мода, междучовешките отношения, любовта.За козметика, лайфстайл.....И проблеми.

ЗА ДОВЕРИЕТО..........

 "Кацаров: Ситуацията е критична, ограничете контактите си в следващите седмици
Изправили сме се пред огромна заплаха, заяви здравният министър

„Ситуацията е критична. Изправени сме пред огромна заплаха. Нужно е общо действие. Искаме да отправим призив за единодействие и национална мобилизация”. Това заяви здравният министър д-р Стойчо Кацаров на пресконференция, в която участват съсловните организации."

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

И ПАК се почна.....

Питам:Къде е тая ОГРОМНА заплаха?Че около мен нищо такова няма.Хората работят, пътуват, събират се, забавляват се......Къде да я видим тая ОГРОМНА заплаха?

 

Отзи ден, въртейки каналите, случайно попадам на интервю на д-р Ненков....жалва се, че хората НЕ вярват.Не вярват на лекарите, на медицината, на науката, на учените.....предпочитали да ходят по врачки и баячки, вместо при "него", респективно медицината.Дори не се усеща как сам "рие и хвърля на гърба си".Обикновения, масов гражданин, при възникнал здравословен проблем, ПЪРВО тръгва по доктори.Един, втори, трети.....когато никой не му помогне, нормално да потърси алтернативни методи.Та, в този ред на мисли, какво очаква д-р Ненков?Не може да излекува пациента, обаче очаква пациента да си седИ дома и да умира, но в никакъв случай да НЕ търси други решения, защото ще урони "престижа" му?

Лично аз например, нямам никакво доверие на лекари с наднормено тегло.Дори СЗО го обяви за заболяване.Е, той явно не може на себе си да помогне, да се излекува, как да му вярвам, че може да излекува мен?

И това не е само в областта на медицината.Във всички професионални области се приема, че ако даден човек не може да се грижи за себе си адекватно, то той е неспособен да се погрижи и за колегите си/клиентите си.

Как да се довериш на учител например, че ще възпита и научи детето ти, след като самият той пише с правописни грешки?

Как да се довериш на продавачка в моден магазин, облечена като порно-звезда, че ще даде адекватен съвет в областта на модата?

И т.н., да не изброявам всички варианти, когато от обикновения човек се очаква да дава доверие на кредит.

Респективно, и правителството очаква да му се доверим.НО:с какво е заслужило това доверие?Какво точно е направило за обикновения човек, за да очаква същото обратно?

Безпрекословно доверие се дава там, където е оправдано!

Когато не ти дават НИЩО, но очакват ВСИЧКО, ами, СОРИ, не са  от моята "партия"!

 

 

4 коментара:

  1. 토토사이트
    먹튀검증
    토토365프로

    If I learned anything from this crisis it’s that time is unpredictably short, and if I was willing to risk her health, I should also be prepared to commit to spending the rest of our lives together.

    ОтговорИзтриване

  2. 스포츠중계
    토토사이트
    토토

    I think the admin of this site is actually working hard in favor of his web site, because here every data is quality based
    information.

    ОтговорИзтриване
  3. 토토사이트
    토토
    배트맨토토



    What a information of un-ambiguity and preserveness of valuable
    knowledge concerning unexpected emotions.

    ОтговорИзтриване
  4. very nice post , keep share more helpful content, i have read so many blog but your blog help me to understand this topic, read more

    ОтговорИзтриване